Liiketilojen saneeraukset Uudenmaan ja Päijät-Hämeen alueella

Masto Group on erikoistunut liiketilojen saneerauksiin. Saneeraamme ja remontoimme ammattitaidolla myös erilaiset toimistot, tuotantotilat, toimitilat, julkiset tilat ja hotellikohteet Uudellamaalla ja Päijät-Hämeessä.

 

Vuodesta 2018 palvellut yrityksemme toteuttaa liiketilasaneeraukset varmalla ammattitaidolla ja sovitussa aikataulussa. Tarjoamme asiakkaillemme avaimet käteen -palvelua, eli otamme kokonaisvastuun urakan viemisestä loppuun saakka asiakkaan toiveiden mukaan.

 

Lue lisää saneeraustöistä ja pyydä tarjous!

Ota yhteyttä
Rivitys

Kokonaisurakat luotettavasti

Liike- tai toimitilan uudistus voi olla vaivaton projekti, kun asialla on alan ammattilainen. Palvelemme avaimet käteen -periaatteella, mikä tarkoittaa sitä, että otamme halutessasi vastuun saneerausurakasta sen alkumetreiltä loppuun asti. Hoidamme urakan suunnittelun, koordinoinnin, toteutuksen ja valvonnan. Asiakkaalle toimintatapa on helppo, sillä monia välikäsiä ei tarvita: me toteutamme kaikki toiveesi. 

 

Omaamme kattavan yhteystyökumppaniverkoston, joten pystymme tarjoamaan kaikki rakennusalaan liittyvät työt lattiasta mastoon.